You - Black stone cherry


I would walk across the ocean if I could
If it would bring you back to me
I would steal a feather from an angel's wing
Don't you know it's true that I'd do it all to prove my love to you..



Ändringar.

Har bestämt mig för att ge mig på en förändring här på bloggen då det gäller färgerna och annat men header stannar där den sitter :) så ifall min blogg ser helskum ut så är det för att jag håller på att ge mig på en förändring! lär väl bli klar idag.

Loved the film.

Filmen var verkligen bra, jag fick mig ett gott skratt och klämde ur mig några tårar. Själv tycker jag denhär filmen hade allt jag gillar! Ni alla bör se den för gud så bra den vaaaaaaar! Föll verkligen för den och tror jag ska titta på den idag igen bara för att det är så dåligt väder men först måste jag bege mig ut för att städa kaninbur, puhu! men vad gör man inte för sin lilla Jolly 

Igår tog jag en trip till sundsvall med familjen och med mig hem fick jag ett par leggings med nitar och en cardigan och kolla vad glad jag blir av att få sitta vid fontänen i sundsvall jag bara älskar den fontänen.


The last song

Efter veckor och dagars längtan av väntan på att få se denna film så går den önskan i uppfyllelse nu.
Har nyligen borstat tänderna och gjort allt klart för att nu kunna krypa upp i sängen med en stor filt runt om mig och göra mig redo för en film med Miley cyrus, Liam Hemsworth och Greg Kinnear :) 

Jolly


Lucky girl.

''I feel like a little girl that got a big present, but this time I bought it myself''
Igår for jag, lillebror och pappsen upp till Ulla och köpte världens sötaste lilla kaninunge :)
En liten tjej som vi döpte till Jolly men det slutar väl med att man säger massa andra namn men vi får se hur det går med det. lägger nog upp lite fler bilder ikväll
för just nu vill datorn bara inte funka så ska ut till poolen och bada lite istället i detta underbara väder :D

Ben E. King.


♥ If the sky that we look upon
Should tumble and fall
And the mountains should crumble to the sea
I won't cry, I won't cry, no I won't shed a tear
Just as long as you stand, stand by me.

Eclipse.

Igår kväll satt jag inne på biografen och såg på den tredje filmen Eclipse. Den var helt klart bäst av dom alla som gjorts fast som vanligt är det alltid något som retar upp mig!  tror nog ändå att dom sista filmerna kommer bli bäst grund av att de är just då allt det häftiga och det man längtat efter hela filmen uppstår!


5/5 underbar film, love it!




Stars are born, not made.

We all are our own star!


RSS 2.0